Kinderfeestje in de Vesting!

Vind jij de schat? Ga op avontuur, volg de aanwijzingen en los de lastige vragen op, ontcijfer de code van de schatkist en vind de schat van het Vestingmuseum!

Reserveer direct!

 

 

Uitdagende speurtocht!

Loop langs de kanonnen, geweren en mortieren. Los de raadsels, opdrachten en vragen op en ga op zoek naar de schat! Gebruik voor het oplossen de verschillende hulpmiddelen die de commandant(de jarige) gekregen heeft. Loop door de bunkers en voor wie het durft is er een spannende luistergang!

 Leuk en leerzaam!

De kinderfeestjes zijn niet alleen leuk maar ook nog eens erg leerzaam. De fantasie van de kinderen word geprikkeld door de prachtige omgeving en door de vele verhalen over het vroegere soldatenleven. Het kinderfeestje kan worden uitgebreid met een boottocht, het leuke waterliniegolf spel en/of een kanonschot. 

 2 verschillende kinderfeestjes

Het Vestingmuseum organiseert twee verschillende kinderfeestjes:
Een voor kinderen van 5 t/m 6 jaar en een voor kinderen van 7 t/m 11 jaar.
De kinderfeestjes worden georganiseerd op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 - 17.00 uur en in het weekend van 12.30 - 17.00 uur.  

Bij binnenkomst krijgen de kinderen een soldatenbeker met soldatenbier (frisdrank) en wat lekkers. De jarige wordt benoemd tot commandant en krijgt een soldatentas met hulpmiddelen voor de speurtocht. Het kinderfeestje duurt ongeveer 60 minuten en is te combineren met een kanonschot, boottocht en/of waterliniegolf (niet inbegrepen).

Een feestje kost € 9,00,- per kind (inclusief entree, speurtocht, drinken en beloning). De Museumkaart is niet geldig voor kinderfeestjes. Prijs voor volwassene is € 9,00 (inclusief kopje koffie of thee). De Museumkaart voor volwassenen is wel gewoon geldig.

De prijs van een kanonschot bedraagt €32,50
Boottocht: Kinderen €4,50 en volwassenen €5,50
Waterliniegolf: €4,00 per persoon

Dus is uw kind binnenkort jarig en wilt u dit op unieke wijze vieren? Kom dan voor een kinderfeestje naar het Vestingmuseum! Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vestingmuseum.nl of bellen naar het telefoonnummer: 035-6945459. Gelijk online reserveren? Klik dan hier.

Hier is alvast de uitnodiging die naar alle vriendjes en vriendinnetjes gestuurd kan worden!