Boottocht door de Vestinggrachten!

 

 

Reserveer direct

 

 

Beleef de unieke verdedigingswerken van de Vesting Naarden vanaf het water! U kunt uw bezoek aan het museum combineren met een interessante en leuke boottocht. De ervaren schipper is tevens uw gids en vertelt u alles over het roemruchte verleden van Naarden. De tocht voert langs hoge muren, eilandjes, bastions, groene wallen en “beren”. De schipper wijst u op bijzondere plekken die u alleen vanaf het water kunt zien en kan prachtige verhalen vertellen.

Afvaarten van de boot:

31 maart t/m 28 oktober 

Elk weekend om 13.00, 14.00 en 15.00 uur

Van 5 mei tot 15 september ook op woensdagmiddag

Overige dagen op aanvraag

Prijzen: volwassenen  € 5,50, kinderen vanaf 5 jaar € 4.50   (exclusief entreeprijzen museum)

Vaarduur: ongeveer 45 minuten

Vreemde talen: Engels en Duits

Kaartverkoop: bij de kassa van het museum

Bijzondere vaarten

Voor groepen tot maximaal 18 personen zijn in overleg langere vaartochten mogelijk. De vaarduur is dan 2-2 ½ uur en voert u over de binnen- en buitengrachten en via de havens naar het natuurgebied bij het Fort Ronduit. Daar vaart u langs een idyllisch landschap met groene wallen, rietkragen en weilanden. Koffie/thee onderweg is inclusief. De schipper en de gids leiden u langs de mooiste plekjes van de Vesting Naarden.  Een onvergetelijke tocht volgens vele bezoekers!

Deze tocht wordt ook gemaakt op de ochtend van Hemelvaartsdag en op enige zomeravonden. 

Op maat gesneden arrangementen zijn ook mogelijk voor maximaal 18 personen.  Voor meer informatie, neem contact op met het museum.

Prijzen op aanvraag, reserveren verplicht.

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer informatie over de boottochten? Dan kunt u terecht via de mail bij: info@vestingmuseum.nl en via de telefoon op nummer: 035-6945459. Wilt u van tevoren online reserveren dan kan dat hier.

Door onvoorzienbare omstandigheden kan een vaart geannuleerd worden, denk aan slecht weer of overmacht.