Vergader in de Utrechtse Poort

Aan de oostzijde van de vesting Naarden staat de Utrechtse Poort. Vanaf de bouw in 1680 waren de Utrechtse Poort en de Amsterdamse poort (inmiddels verdwenen), de enige toegang tot de vesting Naarden. De oorspronkelijke poort is in 1877 vervangen door het huidige gebouw.
Het gebouw bevatte vroeger verschillende lokalen die vooral dienden als militaire wachtruimte. In de rechtervleugel was ook het cachot ondergebracht, bestaande uit twee cellen voor eenzame opsluiting en een provoost.

De linkervleugel is beschikbaar als vergaderruimte voor maximaal 25 personen. De vergaderruimte is voorzien van twee vergadertafels, 16 stoelen desgewenst uit te bereiden met 10 klapstoelen. De zaal beschikt over Wifi, vaste internetverbinding en een beamer met projectiescherm. Verder is er koffie en thee voorziening (op basis van nacalculatie), een ijskast en vaatwasser.

De huurprijs van de zaal bedraagt €225,- per dagdeel (inclusief €25,- schoonmaakkosten). Bent u vriend van het Nederlands Vestingmuseum dan betaalt u slechts €125,00 per dagdeel (inclusief €25,- schoonmaakkosten).

Voor meer informatie:

contact@infonaarden.nl